Podd om mental träning för ryttare!

Jag har startat en podcast där jag med ojämna mellanrum kommer med avsnitt. Några inspelningar är gjorda tillsammans med Nina Fox Stark, dressyrtränare och coach.

Min tanke med podden är att jag ska dela med mig av mina tankar om mental träning för ryttare och den integrerade mental träningen i Sporresystemet och lite mer om hur det har fungerat tillsammans med de ryttare jag tränat.

Lyssna gärna och kom med tips på vilka frågor ni vill att vi ska ta upp!

Skriv ett mail till mig på maria.sundin@equevent.se

 

Här är poddens hemsida


Kommentarer

2 svar till ”Podd om mental träning för ryttare!”

 1. Profilbild för Mariana

  Hej!!
  Kanon bra podd🌞🌞
  Bra jobbat
  Mvh Mariana

 2. Profilbild för Maria Sundin
  Maria Sundin

  Tack snälla Mariana! Vad roligt att höra.
  Har du något förslag på ämnen som vi kan ta upp?
  Hälsningar Maria

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng