Om Maria Sundin

SONY DSC

Jag har arbetat på heltid med träning av ryttare och hästar i snart 30 år.

Som  f.d. hoppryttare  är jag väl medveten om de svårigheter du som ryttare kan stöta på i tävlings- och tävlingssammanhang. Jag är utbildad och licensierad hopptränare och ridlärare och har drivit ridskola, arrangerat elittävlingar i hoppning och arbetat i sporten i många år. Jag har tränat ryttare på klubbnivå och ryttare som tävlar med internationella framgångar, alla lika spännande att arbeta med!

Jag brinner för utveckling! Att se utveckling hos människor och hästar har alltid varit  min största drivkraft.

Som professionell ICF coach och mental tränare tar jag nu utvecklingen för dig och din häst ett steg till.

Jag har utarbetat ett system( Sporre-systemet) som integreras i ridningen där du tränar både dina tankar och dina handlingar för att bäst utnyttja dina kunskaper. Du tränar att hantera spänning och nervositet hos både häst och ryttare. Du och din häst får större tillit till varandra och för de uppgifter ni står inför. Detta resulterar i bättre självförtroende och ökad prestation.

Resultatet blir nöjdare och gladare ryttare och hästar som vågar anta utmaningar och lyckas med dem!

Att använda sig av Mental träning och coaching i ridsporten gör att ryttaren tar ett steg mot att bli en mer komplett idrottare. Du når de mål som du sätter upp och hittar glädjen i varje delmål.

För dig som tycker att nerverna spelar dig ett spratt finns det hjälp att få!

 Bli ditt bättre jag!

Kontakta mig:

maria.sundin@equevent.se   070- 4322908