Om Maria Sundin

SONY DSC

Jag brinner för utveckling! Att se utveckling hos människor och hästar har varit min drivkraft under många år.

Jag har arbetat på heltid med träning av ryttare och hästar i över 20 år. Jag är själv f.d hoppryttare och är utbildad och licensierad hopptränare och ridlärare. Jag har tränat ryttare på klubbnivå och ryttare som tävlat med internationella framgångar, alla lika spännande att arbeta med! Som professionell ICF coach och mental tränare tar jag nu utvecklingen för dig och din häst ett steg till.

 

Jag coachar nu i det som jag är bäst på!

Ryttare och häst under träning och tävling för ökad prestation och bättre samspel. Skräddarsy din  och hästens träning med mer glädje och större utveckling som resultat.

Att använda sig av Mental träning och coaching i ridsporten gör att ryttaren tar ett steg mot att bli en mer komplett idrottare. Som hobbyryttare når du de mål som du sätter upp och hittar glädjen i varje delmål.

För dig som tycker att nerverna spelar dig ett spratt finns det hjälp att få!

 Bli ditt bättre jag!

Kontakta mig:

maria.sundin@equevent.se   070- 4322908