Om Maria Sundin

SONY DSC

I  30 år har jag har arbetat på heltid med träning av ryttare och hästar. Det är ett fantastiskt arbete, där jag lärt mig så mycket om hur hästar och ryttare fungerar, både tillsammans och var för sig.

Under många är tävlade jag aktivt i hoppning och utbildade hästar, under den tiden stötte jag  på alla de problem som jag nu försöker att hjälpa andra ryttare med, både i träning och tävling.

Min erfarenhet av sporten är lång, jag har haft förmånen att få följa hoppsporten på hög nivå.  Sedan 90-talet är jag utbildad och licensierad hopptränare och ridlärare. Jag har drivit ridskola, arrangerat elittävlingar i hoppning och arbetat ideellt inom Ridsportförbundet i många år. Jag tränar ryttare på klubbnivå och ryttare som tävlar med internationella framgångar, alla är lika spännande att arbeta med!

Att se utveckling hos människor och hästar är min största drivkraft.

Utvecklingen hos dig och din häst kan ta ett steg till genom att integrera mental träning i ridningen. Min utbildning till mental ACC Coach och lic. Mental tränare har hjälpt mig att utforma hur det ska gå till.

Jag har utarbetat ett system(Sporre-systemet) som integreras i ridningen, där du tränar både dina tankar och dina handlingar för att bäst utnyttja dina kunskaper. Du tränar dig att hantera spänning och nervositet hos både häst och ryttare. Du och din häst får större tillit till varandra och för de uppgifter ni står inför. Detta resulterar i bättre självförtroende och en ökad prestation.

Idag arbetar jag med ryttare på alla nivåer och i alla åldrar, från 1,50-hoppning/ GP dressyr till de som aldrig tävlar. Alla hittar sitt sätt att använda den mentala träningen mot bättre resultat och en nöjdare tillvaro.

Resultatet blir nöjdare och gladare ryttare och hästar som vågar anta utmaningar och lyckas med dem!

Att använda sig av Mental träning och coaching i ridsporten gör att ryttaren tar ett steg mot att bli en mer komplett idrottare. Du når de mål som du sätter upp och hittar glädjen i varje delmål.

För dig som tycker att nerverna spelar dig ett spratt finns det hjälp att få!

Läs mer om mina olika utbildningspaket för ryttare:

Coachingpaket- enskild coaching för ryttare

 

 Bli ditt bättre jag!

Kontakta mig:

maria.sundin@equevent.se   070- 4322908

I  30 år har jag har arbetat på heltid med träning av ryttare och hästar. Det är ett fantastiskt arbete, där jag lärt mig så mycket om hur hästar och ryttare fungerar, både tillsammans och var för sig. Under många är tävlade jag aktivt i hoppning och utbildade hästar, under den tiden stötte jag  på…

  • Hur går det till med individuell coaching?

  • Att ”vinna” träningen?

  • Konsten att hantera motgång- och medgång.

  • Quick Fix- vill du bli en bättre ryttare? 10 minuter till bättre ridning!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng