Peter Heijel- hoppryttare med meriter från 1.50-hoppning

712f3d4f-eeae-453f-b202-17531f51076f ”Jag fokuserar mycket bättre nu”

Jag har aldrig haft problem med nervositet och var där för lite fundersam till att prova coaching och mental träning, men jag var nyfiken och ville testa. Resultatet har blivit mycket bra!

Jag har tränat framförallt på fysisk och mental avslappning för att kunna fokusera på rätt saker.

Det har hjälpt mig jättemycket i mitt arbete med hästarna i vardagen, men framförallt på tävling. Det jag främst märker är att jag litar på det jag gör och att jag har mycket lättare att släppa om något har gått fel.

Det märks väldigt mycket på hästarna som har blivit lugnare, mer uppmärksamma och framförallt hoppar oftare felfritt!

 ”Jag fokuserar mycket bättre nu” Jag har aldrig haft problem med nervositet och var där för lite fundersam till att prova coaching och mental träning, men jag var nyfiken och ville testa. Resultatet har blivit mycket bra! Jag har tränat framförallt på fysisk och mental avslappning för att kunna fokusera på rätt saker. Det har…

  • Hur går det till med individuell coaching?

  • Att ”vinna” träningen?

  • Konsten att hantera motgång- och medgång.

  • Quick Fix- vill du bli en bättre ryttare? 10 minuter till bättre ridning!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng