Jannica Wadell- tävlingsryttare, hopptränare och unghästutbildare

Jag träffade Jannica första gången i juli 2015. Hon var ryttaren som hade varit uppe på hög nivå i hoppning, men nu gick ingenting riktigt hennes väg.

Läs här hennes egen berättelse:

Blickar tillbaka 11 mån, juli -15…

Livet va inte speciellt roligt, ny stad, dålig ekonomi, dåligt med elever, ridningen va sämre än någonsin, dåligt självförtroende, låg självkänsla, en utdömd häst, ett gäng fina hästar jag inte kunde förvalta 😮

Dags för förändring på riktigt! Antingen så skulle jag SLUTA RIDA helt, sluta undervisa & ta ett jobb på ICA eller ta tag i min situation…

Som ni förstår så tog jag tag i allt det jobbiga, skaffade mig en mental coach, bytte tränare, påbörjade C-tränarutbildningen, strukturerade upp mina träningar, ändrade upplägg för mina hästar, tog hjälp av fantastiskt duktiga yrkesmän/kvinnor inom sin genre för att ge mina fina hästar bästa möjliga förutsättning för optimal hållbarhet o prestation.

Idag är jag lyckligare än på många MÅNGA år 😀

Mina elever utvecklas med rekordfart, nya tränaren har gett mig alla de verktyg jag saknade för att kunna rida o prestera, min mentala coach har städat i min hjärna o gett mig alla förutsättningar för optimal fokusering, Hovslagare, equiterapeut, sadelutprovare, naprapat & det sunda förnuftet har fått ordning på hästarnas både psykiska o fysiska hälsa, jag är klar med utbildningen, mina hästar o jag njuter varenda sekund av träning o tävling – självförtroende o självkänsla stärks var dag 😀

Stort TACK till er alla som gjort Allt detta för mig, till alla er som följer mig o stöttar min resa, Alla hästägare, familj, vänner o inte minst min sambo som fordrar, mockar, lagar bilar, sladdar, städar, lagar mat o ALLTID peppar o stöttar mig i motgång o gläds med mig i medgång <3

‪#‎equiband‬ ‪#‎biolight‬ ‪#‎aloevera‬ ‪#‎ergo‬ ‪#‎razer‬ ‪#‎propad‬ ‪#‎FORZAB‬ ‪#‎equevent‬‪#‎rehab‬ ‪#‎equibodybalance‬ ‪#‎backträning‬ ‪#‎powerwalk‬ ‪#‎mentalcoach‬‪#‎minsambo‬

Kontakta Jannica för träning eller utbildning av häst – 076-043 85 98 Jannica2

Jag träffade Jannica första gången i juli 2015. Hon var ryttaren som hade varit uppe på hög nivå i hoppning, men nu gick ingenting riktigt hennes väg. Läs här hennes egen berättelse: Blickar tillbaka 11 mån, juli -15… Livet va inte speciellt roligt, ny stad, dålig ekonomi, dåligt med elever, ridningen va sämre än någonsin,…

  • Hur går det till med individuell coaching?

  • Att ”vinna” träningen?

  • Konsten att hantera motgång- och medgång.

  • Quick Fix- vill du bli en bättre ryttare? 10 minuter till bättre ridning!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng