Första webinaret för den gemensamma kursstarten i Equevent Confidence- tävlingsoptimering genom stärkt självförtroende.

Du kan göra kursen på dator eller via Teachables app, ha den alltid med dig i telefonen.

När du har genomfört den här kursen så kommer du att vara en säkrare och gladare ryttare med höjt självförtroende och större säkerhet i hoppningen.

Kommunikation, tydlighet och avspänning är nyckelord för framgång i hoppning. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det kan vara att hoppa när du fokuserar på rätt saker. Du kommer i denna kurs att få tydliga och enkla övningar för att öva upp kommunikation, träna avspänning och fokus.Enkelheten i systemet gör att du utgår helt och hållet från den nivå där du och din häst är.

Du sätter dina mål och får hjälp med hur du ska uppnå dem.

Du stärker ditt självförtroende och tränar dig till att lita på dig själv och att du gör rätt saker. Du förmedlar ditt förtroende till din häst och ni lyfter och stärker varandra. Då når ni gemensamma höjder tillsammans!


Du kan välja att gå kursen på tre olika sätt:

  1. Du kan göra den helt och hållet själv, med hjälp av videofilmerna, övningar och arbetsuppgifter.
  2. Du kan starta din kurs i samband med en annonserad kursstart och delta i de webinar jag håller.
  3. Du kan välja hela paketet med videofilmer, övningar och webinar samt individuell coachning för maximalt utbyte och hjälp. Då får du tillgång till mig som mental coach med samtal och uppföljning.

Alla filmer och övningar går att följa i Teachables app, vilket gör att du enkelt alltid har tillgång till den i din telefon!

Oavsett vad du väljer så garanterar jag att du och din häst kommer att ha utvecklats när du är klar, och du kommer att ha stärkt både ditt och din hästs gemensamma självförtroende.

Läs mer och anmäl dig på Sporre Academy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.