Coachingpaket

Paketet innehåller 10 timmar med coaching och uppföljning  med fysiska träffar eller via telefon/ webb.

Du får också webbkursen “Equevent Confidence” som stöd för din träning och utveckling.

Det finns olika sätt att få hjälp med sin personliga utveckling och få större insikt i sin ridning och träning. Inget sätt är mer rätt än det andra, det viktiga är att det fungerar för dig.

Jag arbetar med två vägar.

Det ena är med hjälp av mental träning med övningar hur du kan förändra ditt tankesätt i ridningen, få hjälp att sätta mål, prioritera och fokusera. Vi går vidare med coachande samtal och reflektion. Du arbetar också med avslappningsövningar.

Den andra är att rent fysiskt arbeta med uppsutten coaching till häst. Hur du ska ändra ditt sätt att tänka när du sitter till häst. Du lär dig att skapa “en bra känsla” och kunna behålla den. Du blir tydlig i kommunikationen med din häst och får uppleva hur ni förstår varandra bättre och du får som du vill.

Jag har tillsammans med ryttare och tränare utvecklat ett enkelt system för ridningen som gör det lätt för dig att skapa enkelhet och tydlighet i ridningen. Att sedan din häst blir bättre musklad och mer avspänd på köpet är en bonus!

Du får hjälp att sätta mål, coachande samtal, mental träning i hur du ska tänka för att stärka självförtroende och självkänsla.

Pris 4500 kr ink moms. Resor kan tillkomma.

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Skicka